skip to Main Content

Wie zijn wij?

Lenen bij Ohra is opgericht door Jan Kwakmeen sinds 2019. Wij zijn sinds kort begonnen met advies geven over beleggen en verzekeren. Ik ben door de jaren heen veel in contact geweest met verzekeringen. Met de gedachte om klanten te goed te verzekeren en advies te geven over beleggingen, heb ik toen besloten om een eigen verzekeringsmaatschappij te beginnen. Onze werkwijze is persoonlijk, flexibel en betrouwbaar.

Voor al jouw diensten en verzekeringen kun je bij Lenen bij Ohra terecht. Wij zorgen gemakkelijk voor al jouw verzekeringen en beleggingen zonder gedoe, met advies op maat. Regel direct al jouw zaken nu bij ons!

Kernwaarden

Persoonlijk
We werken en denken graag met de klant mee op een persoonlijke niveau. Door de jaren heen heb ik ervaren dat persoonlijk contact een must is. De wensen en behoeften van de klant vervullen, is een belangrijk onderdeel.

Flexibel
Wij zijn in staat om ons aan te passen aan de klant, wanneer dat nodig is. Wij schakelen makkelijk en staan open voor suggesties of veranderingen.

Betrouwbaar
Wij staan altijd open en zijn transparant naar de klanten toe. We zorgen ervoor dat wij het aanspreekpunt zijn en zaken in vertrouwen wordt gehandeld.

Back To Top